Axo Finans

Axo Finans formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Via Axo Finans kan du søke om lån fra 10 000 kr til 500 000 kr uten sikkerhet. Axo Finans hjelper deg med utfylling av én søknad – som sendes til flere banker. Slik kan du enkelt finne den banken som passer deg, med god rente.

Hvorfor velge Axo Finans?

Uforpliktende
Når du sender inn en søknad via Axo Finans, vil du kunne få tilbud fra flere forskjellige banker og långivere. Du er ikke bundet til noen avtale når du har mottatt tilbudet. Skulle du ønsker å ta imot tilbudet, signerer du med BankID. Da er avtalen i boks.
Finanstilsynet
Axo Finans er godkjent av Finanstilsynet i Norge. Det er trygt å låne via Axo Finans.
Kostnadsfritt
Det er gratis å søke via Axo Finans!

axo finansOm Axo Finans

Axo Finans er en låneformidler og sammenligningstjeneste som ble lansert i Norge i 2012. De tilbyr å søke om lån mellom 10 000 – 500 000 kroner hos over 13 ulike banker og långivere med én eneste søknad. Siden drives fra Oslo med over 21 ansatte. De har også kontorer i Sverige med en fartstid siden 2009.

Axo Finans er godkjent av det norske Finanstilsynet. Axo Finans har siden 2012 hjulpet et stort antall norske låntakere med å finne de beste lånene, med de beste vilkårene i det norske lånemarkedet. Axo Finans tilbyr deg å søke om lån uten sikkerhet.

Lånevilkår hos Axo Finans

Hos Axo Finans må du ha fylt 25 år for å søke om lån. I tillegg må du vært folkeregistrert i Norge i mer enn 3 år, og ha en minimumsinntekt på 200 000 kr i året. Det er viktig at du ikke har betalingsanmerkninger eller inkassokrav, da Axo Finans ikke tillater dette.

Til tross for at du ikke oppfyller alle kravene, kan du øke din sannsynlighet for å få lån med en medsøker. Hvis du har en medsøker – en ektefelle, venn eller forelder – ja, det kan være hvem som helst, kan du øke sannsynligheten for å å få lån. Det er bedre at lånet står på 2 personer med en viss inntekt, enn bare én eneste person. Med to inntekter øker det sjansen for at du/dere kan betale ned på lånet, og långivere vil anse det som tryggere å gi kunden lån. Husk at begge står ansvarlig for å tilbakebetale lånet, hvis den ene av en eller annen grunn ikke skulle kunne betale.

For å sikre at du (og eventuelt din medsøker) er i stand til å betjene lånet, vil de ta en kredittsjekk av deg. De vil hente informasjon om deg, din økonomi og din betalingshistorikk. Deretter vil bankene Axo Finans formidler ta en kredittvurdering. Denne informasjonen vil gi bankene mulighetene til å se om de eventuelt kan sende det et lånetilbud.

Utbetalinger hos Axo Finans

Det kan være vanskelig å besvare akkurat hvor fort du får utbetalt ditt lån. Forskjellige banker opererer med forskjellige tider, og Axo Finans kan dermed ikke gi deg en eksakt tid på når du får lånet på din konto. Det er likevel ting du kan gjøre for å fortgang i prosessen. Hvis du bruker BankID både når du søker om lån, og når du signerer gjeldsbrevet ditt, vil prosessen fremskyndes. Hvis du må sende inn papirer og signaturer med posten, vil prosessen ta lang tid da du mister mye tid bare på sendingen mellom deg og långiveren.

Kundeservice

Hos Axo Finans har de en god og profesjonell kundeservice. Hos Axo Finans har de flinke lånemeglere som ser hvilken långiver som vil være mest aktuell akkurat for deg. Hvis du er usikker på hvilken du skal velge, bør du ikke nøle med å ta kontakt med Axo Finans.

Før du kontakter Axo Finans kan du lese detaljert informasjon på deres hjemmeside.

Skulle du derimot ikke finne svaret ditt, og trenger å snakke med noen hos Axo Finans, så har de åpent hver dag.

Nummeret til Axo Finans er: +47 22 86 74 00

Du kan også sende den en e-post, eller gå via chatten på hjemmesiden deres.

Vår anbefaling

En ting som er helt klart er at det er forskjell mellom långivere og låneformidlere. Det er akkurat det som gjør Axo Finans så bra. Med en låneformidler som Axo Finans får du alltid muligheten til å sjekke og sammenligne lån og renter fra flere långivere.

Det gir deg fordelen av alltid å kunne velge det beste alternativet som passer din personlige økonomiske situasjon. At Axo Finans formidler for flere banker, gjør at bankene må konkurrere om deg. Det er gunstig når du vil ha lav rente.

Vanlige spørsmål

Hva kan jeg bruke lånet på?
Med lån uten sikkerhet kan du bruke lånet på akkurat det du vil. Du kan kjøpe deg nye møbler, dra på SPA-tur med jentene, refinansiere gammel gjeld, eller endelig få drømmekjøkkenet ditt. Som sagt, hva du vil!
Hvorfor får jeg ikke vite renten min med en gang?
Det er ikke Axo Finans som bestemmer hvilken rente du får. Det er det bankene og långiverne som gjør. De gjør er en vurdering av dine kredittopplysninger, og med sine interne retningslinjer vil de kunne avgjøre hva renten blir på ditt lån. Størrelsen på lånet vil også ha sitt og si i denne bestemmelsen.
Hva er forskjellen på forbrukslån og kreditt?
Mange benytter kredittkort. Da kan du handle i dag uten å belaste din egen brukskonto, og betale fakturaen senere. Kredittkort har ofte høyere rente enn forbrukslån. I tillegg hvis du har flere kredittkort, kan beløpet etterhvert bli stort. Det kan være lett å miste oversikten over hvor mye du må betale i renter på de forskjellige kredittkortene.
Er Axo Finans trygt?
Ja. Axo Finans er godkjent av det norske finanstilsynet, og blir derfor ansett som en trygg låneformidler å bruke.

Kort informasjon

Lånebeløp:10 000 - 500 000 kr
Nedbetalingstid:1 - 15 år
Effektiv rente:3.07% - 33.15%
Betalingsanmerkninger:Nei
Utbetaling samme dag:Nei
BankIDJa

Kontaktdetaljer

Mandag08:30 - 18:00
Tirsdag08:30 - 18:00
Onsdag08:30 - 18:00
Torsdag08:30 - 18:00
Fredag08:30 - 16:00
Lørdag10:00 - 14:00
Søndag10:00 - 14:00
E-post:kundeservice@axofinans.no
Telefonnummer +47 22 86 74 00
Siden ble sist oppdatert: 2019-02-19 14:25:39 av Erik Elmqvist