Ferratum Bank

Ferratum tilbyr små forbrukslån uten sikkerhet til umiddelbare behov. Med Fleksikreditt kan du låne opptil 30 000 kroner til absolutt hva du vil. De har moderne digitale løsninger og over 2 millioner kunder i 25 land. De har ingen krav om fremvisning av dokumentasjon, og de har utbetaling på dagen.

Hvorfor velge Ferratum?

Låneavtale på dagen
Så lenge du søker innen 14:00 kan du få utbetalt lånet samme dag.
Ingen etableringsgebyr
Det koster ingenting å få innvilget lånet hos Ferratum Bank.
Valgfritt uttaksbeløp
Betal kun for det beløpet du tar ut.

ferratum bankOm Ferratum Bank

Ferratum Bank er en del av selskapet Ferratum Group som har levert banktjenester og forbrukslån over nett til privatpersoner og bedrifter i mer en 19 år. De har i dag over 2 millioner kunder i Europa, Sør – og Nord-Amerika, Asia og Afrika. Hovedkontoret ligger i norden – Helsinki, Finland.

Ferratum Bank tilbyr fleksible smålån. Med Fleksikreditt kan du søke om lån på mellom 1000 og 30 000 kroner. Du kan søke når som helst på døgnet og du trenger ikke å laste opp noen lønnsslipper eller likninger under søknadsprosessen. Hvis du søker innen kl. 14:00 vil pengene utbetales samme dag.

Lån i Ferratum – Fleksikreditt

Med Fleksikreditt fra Ferratum Bank kan du låne mellom 1 000 og 30 000 kroner uten sikkerhet. Lånet kan brukes til hva du vil og kommer godt med i umiddelbart krevende situasjoner. Du får en egen kundekonto hos Ferratum Bank når du får bevilget lånet. Du betaler bare renter på det du faktisk tar ut av denne kontoen. Uttak gjøres på www.ferratum.no, og overføres til din bankkonto i din private bank. Slik kan du ta ut penger når du trenger det, uten å betale renter for hele lånet med en gang. Det er ingen vits å betale mer enn nødvendig!

Det er ingen dyre etableringsavgifter eller termingebyrer slik mange andre banker har. Husk likevel på at det er et uttaksgebyr som betales av kunden for hvert kredittbeløp som tas ut av kundekontoen, pluss en daglig rente på 0,2833 % av det beløpet du har tatt ut. Dette kan du lese mer om i låneavtalen til Ferratum.

Det er gratis å motta fakturagebyr viá e-post. Hvis du skal ha fakturagebyret per post koster det 39 kroner.

Krav til å få lån i Ferratum

Lånevilkår hos Ferratum Bank er minimumskravene de stiller til deg for at du skal kunne få innvilget lån hos dem. Fleksikreditt har følgende vilkår:

  • Du må har fylt 20 år og er ikke eldre enn 70 år.
  • Du har BankID.
  • Ingen pågående inkassogjeld eller betalingsanmerkninger.
  • Du har norsk folkeregistrertadresse.
  • Samlet kan ikke din nåværende gjeld overstige 5 ganger din inntekt.

Hvis du skal ha et lite beløp, til oppussing eller tur med gjengen for eksempel, så er det Fleksikreditt som passer for deg. Merk bare at dette er et kortsiktig lån og passer aller best hvis du har sjans til å tilbakebetale lånet relativt raskt. Jo raskere du betaler tilbake, jo lavere rentekostnader. Hos Ferratum får du svar på din lånesøknad på 3 sekunder, men har du tid til å vente litt og har mulighet til å bruke lenger tid på lånesøknaden kan andre forbrukslån være gode alternativer for å få bedre rente. Med Ferratum slipper du all dokumentasjon, kopiering og printing av lønnsslipper og likninger.

For å få innvilget lån kan du ikke ha noen betalingsanmerkninger eller pågående inkassogjeld. Ønsker du å vite mer om hvordan du kan bli kvitt din inkassogjeld kan du lese vår artikkel om å bli gjeldfri her.

Slik søker du lån hos Ferratum

Hos Ferratum Bank foregår alle lånesøknader på internett. Du fyller ut en søknad og søkeprosessen inkludert svar skal ikke ta mer enn 3 sekunder. Trykk på “Søk nå” knappen øverst på denne siden så kommer du direkte til søknaden hos Ferratum.

Når du søker om en et Fleksikredittlån hos Ferratum ber de deg kun om oppgi følgende informasjon:

  • Norsk telefonnummer
  • Norsk adresse
  • Gyldig e-postadresse
  • Kontonummer i norsk bank
  • Inntekt og gjeld

Ferratum krever ingen ekstra dokumentasjon som likningen din eller de seneste lønnsslippene. Merk at du likevel må ha BankID for sikkert å identifisere deg.

Hvis søknaden din blir godkjent før klokken 14:00 på dagen vil du som oftest få en egen kundekonto hos Ferratum Bank samme dag mellom 16:00 – 17:00, med pengene du har søkt om. Det er rask service når du trenger det.

Oppsummering

Ferratum Bank er til for deg som trenger et lite lån før neste lønning. Man får raskt svar og hjelp når man virkelig trenger det. Kundeservicen er upåklagelig og besvarer dine spørsmål og behov.

Med fleksibel nedbetaling og en egen konto kan du anvende akkurat så mye av lånet du vil, og du betaler bare renter på akkurat det du tar ut. Ulempen er at uttaksgebyret er høyt og det er daglig renter i tillegg på uttaket. Det kan bli høy rente på lånet hvis du bruker lang til på nedbetale, og lånet passer best til deg som trenger litt penger før neste lønning. Ferratum Bank anbefaler kunder som av en eller annen grunn får det vanskelig med å foreta en innbetaling i tide, at de tar kontakt med kundeservice så fort som mulig slik at de kan bidra med en løsning for deg. Det sender positive signaler om at disse er seriøse aktører som hjelper deg når du trenger det.

Erfaringen av Ferratum blant folk flest vises på Trustpilot.no. Med en trustscore på 3.9 av 5 mulige er folk godt over gjennomsnittet fornøyd.

Vanlige spørsmål

Når får jeg beskjed om jeg har fått innvilget lån?
Du får svar direkte etter at du har trykket søk. Noen få ganger vil du kunne oppleve å få svar på søknaden din på SMS senere på dagen.
Hvor mye kan jeg låne?
Med fleksikreditt kan du låne mellom 1000 og 30 000 kroner.
Kan jeg ha betalingsanmerkning?
Nei.
Hvor gammel må jeg være for å søke lån hos Ferratum Bank?
Du må være over 20 år gammel, men ikke eldre enn 70 år
Hvordan bruker jeg BankID?
BankID er en sikker måte på identifisere og signere avtaler og dokumenter på nettet. Det benyttes av de fleste banker i dag. BankID er like juridisk bindende som om du skulle ha signert en avtale for hånd. Når du har fått innvilget din lånesøknad må du signere med BankID. Du må ha den nyeste versjonen av JAVA installert på din datamaskin for at det skal fungere. Hvis du ikke har BankID, eller problemer med BankID, må du kontakte din bank for hjelp.

Kort informasjon

Lånebeløp1 000 - 30 000 kr
Nedbetalingstid1 - 12 mån
Effektiv rente199,87%
BetalingsanmerkningerIkke akseptert
Utbetaling samme dagJa
BankIDJa

Kontaktdetaljer

Mandag09:00 - 17:00
Tirsdag09:00 - 17:00
Onsdag09:00 - 17:00
Torsdag09:00 - 17:00
Fredag09:00 - 17:00
LørdagStengt.
SøndagStengt.
E-postkundeservice@ferratumbank.no
Telefonnummer800 24 526
Siden ble sist oppdatert: 2021-05-27 12:51:55 av Erik Elmqvist