Lendo

Lendo har vært på markedet i mange år og er blitt en av landets ledende låneformidlere. Når du søker hos Lendo, tilbys du lån fra opptil 17 forskjellige banker – med andre ord, høy sjanse for å få lav rente!

Hvorfor velge Lendo?

Flere banker og långivere
Lendo samarbeider med 17 forskjellige banker og långivere. Det gjør Lendo til en svært fleksibel lånemegler hvor nesten alle kan finne et lån som passer.
Utmerket kundeservice
Lendo sin kundeservice er blant de beste i bransjen. Ikke bare er Lendo kunnskapsrik og nyttig, men deres kundeservice er åpen hver dag hele uken! I tillegg har de et utmerket forum hvor kundene kan spørre om hjelp.
Imponerende lånevilkår
Lendo hjelper deg og finne de aller beste lånevilkårene på privatlån. Når 17 banker konkurrerer om deg, er det imponerende og se hvor lav rente du kan få!

lendoOm Lendo

Lendo er en gratis tjeneste som hjelper deg med å finne det billigste privatlånet. Du har nok hørt om de på TV og i radioen. Lendo ble grunnlagt i 2007 og har siden vokst seg til å bli et av markedets mest populære låneformidlere. Gjennom én eneste søknad kan du samle tilbud fra opptil 17 forskjellige banker og långivere. Når du søker via Lendo, blir det gjort én kredittvurdering av deg på nøyaktig samme måte som en bank ville gjort.

Lendo er en del av det kjente Schibsted-konsernet, som blant annet eier FINN.no, Aftenposten, VG mm. De er Nordens største mediekonsern, med kontorer både i Sverige, Norge og Danmark. Med 8000 ansatte i 22 land, kan du være sikker på at Lendo er et sikkert og trygt valg.

Utfylling av lånesøknaden tar ikke mer enn fem minutter. Kort tid etter begynner ulike tilbud å falle inn fra långiverne. Sammenlign tilbudene i fred og ro og velg deretter det tilbudet som passer deg best.

Lånevilkår hos Lendo

Lendo samarbeider med ulike banker og långivere som i hovedsak tilbyr forbrukslån, boliglån og refinansiering. Du fyller ut en én eneste lånesøknad som Lendo formidler videre til bankene de samarbeider med. Det er blant annet Gjensidige Bank, Nordea og mange fler. Alle disse bankene vil vurdere din søknad og bestemme seg for hvor mye du kan låne og til hvilken rente. Du får fortløpende tilsendt alle de forskjellige tilbudene. Da er det bare å sette seg ned, og bestemme hvilket tilbud som passer deg og din situasjon best.

Lendo tilbyr megling av lån fra 10.000 kroner til NOK 500.000 kroner. Det er et bredt spekter som dekker de fleste behov. Når du søker, kan du velge en tilbakebetalingstid på mellom 1 og 15 år.

Lendo lager en enkelt kredittrapport i forbindelse med søknaden. Denne kredittrapporten blir deretter videresendt til bankene og långivere som Lendo samarbeider med. Hvis du har god økonomi, øker sjansene for å få lavere rente. Du kan også spesifisere en medsøker for bedre lånevilkår. Lendo sin laveste effektive rente er nå 6.86%, mens gjennomsnittet på lån gjort med Lendo som formidler ligger på 14.3%. Det er et godt gjennomsnitt!

Siden det ikke er Lendo som setter vilkårene for lånene, er det viktig at du nøye sammenligner alle tilbudene. Noen långivere har lavere rente, men kan i stedet ha høyere avgifter. Derfor, sammenlign den effektive renten fra de ulike tilbudene slik at du får et lån som er så billig som mulig.

Husk også at ulike banker har ulike minimumskrav til alder, inntekt, tidligere økonomihistorie og din tilknytning til Norge. Hvis du ikke oppfyller kravene banken har, vil du ikke få tilbud av dem. Derfor kan du få færre enn 17 tilbud.

Lendo sine samarbeidspartnere har disse minimums kriteriene for å kunne søke:

  • Du har ingen betalingsanmerkninger.
  • Du er over 20 år, men yngre enn 70 år.
  • Din inntekt må være over 120 000 kroner i året.
  • Du har en e-postadresse og et norskt telefonnummer.
  • Du har skattet til Norge i 3 år, og er folkeregistrert.

Utbetalinger ved Lendo

Gjennomsnittlig utbetalingstid på Lendo er omtrent tre dager etter du har sendt inn søknaden. Hvor raskt en utbetaling kan gjøres, avhenger av hvilken bank eller utlåner du velger.

Noen långivere sender ut en digital låneavtale som kan signeres med Mobile BankID. I noen tilfeller blir du tilbudt å gå inn på kontoret og skrive under på låneavtalen. Utbetalingen avhenger ofte på når du signerte låneavtalen, og kan skje mellom 12 – 24 timer etter signering.

Hvis søknaden blir sendt via post, vil et par dager forsvinne hos posten. Da kan det ta flere dager før banken eller långiveren overfører beløpet til bankkontoen din. Vi anbefaler derfor at du signerer med bankID.

Kundeservice

Lendo har en profesjonell kundeservice. Lendo har en omfattende portal for alle spørsmål. Her samler de alle de vanligste spørsmålene fra kundene. Dette betyr at du mest sannsynlig kan få svar på spørsmålet ditt ved å gjøre et enkelt søk i forumet. Hvis du ikke finner ditt spørsmål i portalen, kan du sende det direkte til kundeservice via forumet. Det er praktisk!

Hvis du heller foretrekker å snakke med noen, kan du ringe Lendo. Kundeservicen er åpen hver dag i uken, selv om det er litt kortere åpningstider i helgen. I tillegg kan Lendo nås via e-post.

Lendo er en av de mest seriøse låneformidlerne i markedet.

Vår anbefaling

Lendo er en veldig seriøs lånemegler som gir søknaden din til over 15 forskjellige långivere. Dette betyr at du har en god sjanse til å finne et bra lån med gode vilkår. Kundeservicen deres er utmerket – selv i helgene.

Hvis det er et privat lån som forbrukslån du leter etter, tror vi Lendo er en av de beste anbudstjenestene å begynne med.

Vanlige spørsmål

Er det samme krav uansett hvilket beløp jeg ønsker å låne?
Nei. De ulike bankene vil stille lavere krav til blant annet inntekt, om du for eksempel ønsker å låne maks 20 000 kr.
Går det ann å låne selv om jeg har betalingsanmerkninger?
Ja, et fåtall banker gir deg mulighet til å låne til tross for at du har betalingsanmerkninger. Det er likevel viktig å huske på at de muligens har andre krav som du må tilfredstille, som for eksempel en viss inntekt i året.
Hvor mye kan jeg låne?
Du kan søke om lån fra 10 000 kr til 600 000 kr. Hvor mye du kan låne, avhenger av hvordan bankene og långivere vurderer din økonomiske situasjon. For å øke sjansen for å motta mange tilbud, kan det være bra å ikke søke om et lån som overstiger 90% av årsinntekten din. Jo lavere beløp du ønsker å låne, jo større er sjansene for at du får innvilget lånet ditt.
Hvorfor ser du ikke renten med en gang?
Du må vente til de ulike bankene og långiverne har sendt sine tilbud. Hvilket tilbud du får, avhenger av din økonomiske situasjon, og viser hva renten på lånet blir.
Hvorfor er Lendo gratis å bruke?
Det er bankene og långiverne som betaler Lendo for hver ny kunde som blir formidlet. Tjenesten er gratis for deg som låner penger.

Kort informasjon

Lånebeløp10 000 - 500 000 kr
Nedbetalingstid1 - 15 år
Effektiv rente6.86% - 28.09%
Antall långivere17
BetalingsanmerkningerIkke akseptert
Utbetaling samme dagNei
BankIDJa

Kontaktdetaljer

Mandag09:00 - 21:00
Tirsdag09:00 - 21:00
Onsdag09:00 - 21:00
Torsdag09:00 - 21:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdag10:00 - 15:00
SøndagStengt.
E-postkundeservice@lendo.no
Telefonnummer22 00 70 70
Siden ble sist oppdatert: 2019-02-18 21:22:05 av Erik Elmqvist