Tjenestetorget

Tjenestetorget har vært på markedet siden 2004, og har blitt en fremtredende aktør. De samler inn tilbud fra flere leverandører for å skaffe deg som privatperson det beste tilbudet. Slik sparer du tid på innhenting av priser og kan deretter sammenligne dem smidig. Tjenestetorget har ikke bare sammenlignet priser innen forbrukslån, smålån og kredittkort. De har også en portal for å sammenligne alt fra eiendomsmeglere til varmepumper, og er blitt Skandinavias største anbudstjeneste.

Hvorfor velge Tjenestetorget?

Flere banker og långivere
Tjenestetorget henter inn tilbud fra flere långivere. Det gjør at långiverne vil konkurrere om deg, og det er gunstig for å få presset lånets totale kostnad ned!
Smidig søknadsprosess
Tjenestetorget sitt søknadsskjema tar kort tid å fylle ut!
Effektiv responstid
Tjenestetorget er kjente for å være snare med å svare på din søknad.

TjenestetorgetOm Tjenestetorget

Tjenestetorget er en gratis anbudstjeneste som hjelper privatpersoner å finne fram til de beste tilbudene i markedet. Tjenestetorget er kanskje ikke kjent for mange, men er faktisk Skandinavias største anbudstjeneste. De sammenligner tilbud hva angår hjem, bolig, økonomi og juss. De har holdt på siden 2004, og har god erfaring og en voksende portefølje spesielt innen refinansiering og boliglån. De samarbeider blant annet med Ikano Bank, Komplett Bank og Santander og 5 flere banker.

På 1-2-3 kan du søke om refinansiering eller boliglån gjennom Tjenestetorget. Deres låneskjema trenger bare noe informasjon. Informasjonen du må skrive inn i søknaden er blant annet sivilstand, boforhold, arbeid og selvsagt litt om din økonomi. I tillegg er det viktig å spesifisere hvor mye du vil låne, og hvor lang tid du ønsker å bruke på nedbetalingen av lånet. Det er viktig at du også krysser av om du har betalingsanmerkninger. Med feil, eller lite informasjon vil søknadsprosessen din ta lengre tid. Når søknaden din er ferdig utfylt, sender du den inn og kan vente på opptil flere tilbud avhengig av de forskjellige vilkårene til hver bank Tjenestetorget samarbeider med.

Lånevilkår hos Tjenestetorget

Da Tjenestetorget samarbeider med flere banker, og ikke gir ut lån selv, er det vanskelig å si konkret hva lånevilkårene er. I Norge må du være over 18 år for å søke om lån, noen banker derimot opererer med minimumsalder 25 år. Minste inntekten din blant Tjenestetorget sin leverandører må være minimum 120 000 kroner. Det vil altså være forskjellige lånevilkår, men jo mer robust økonomi du har, jo flere tilbud vil du få.

Med Tjenestetorget kan lånestørrelsen du søker om være fra 5 000 kroner til 500 000 kroner. Nedbetalingstiden er maks 15 år. Om du ønsker å låne et mindre beløp kan nedbetalingstiden bli kortere.

Utbetalinger ved Tjenestetorget

Når du har sendt inn din søknad, vil det bli foretatt en kredittvurdering av deg. Hver bank vekter forskjellige faktorer om deg og din økonomi forskjellig, og det er derfor veldig gunstig at du kun trenger å fylle ut én eneste søknad som blir sendt til flere banker. Det gjør jobben din lettere når du skal finne det lånet som passer deg best. Om du får avslag fra en bank, så kan du bli akseptert av en annen.

Avhengig av informasjonen du oppgir, lånestørrelsen og nedbetalingstiden, vil du kunne få utbetalt lånet til din konto på 1-5 arbeidsdager så lenge du signerer låneavtalen elektronisk med bankID.

Om du ønsker å sende signert låneavtale viá post vil det kunne ta enda flere dager.

Kundeservice

Tjenestetorget har kundeservice som kan hjelpe deg mellom mandag til fredag hver uke. Nummeret ditt er 66 77 01 00. Om du heller ønsker å kontakte dem på e-post, så kan du nå dem her: henvendelse@tjenestetorget.no

På Facebook kan du treffe dem på @tjenestetorget. Her kan du sende en melding, og de svarer vanligvis innen 1 arbeidsdag.

Vår anbefaling

Tjenestetorget er en seriøst aktør innen anbudstjenester. De samarbeider med 8 banker, og har en stadig voksende portefølje. De gir deg ofte svar på dagen, etter at du har fullført søknadsprosessen.

Vanlige spørsmål

Er det samme krav til inntekt, alder etc. uansett hvilket beløp jeg ønsker å låne?
Nei. Tjenestetorget samarbeider med 8 banker, og hver av de forskjellige bankene har ulike krav til deg. Dessverre oppgir ikke Tjenestetorget sine vilkår, og du kan dermed risikere å ikke bli akseptert med en gang. På del 2 i søknaden kan du se de ulike bankene du kan sende tilbudet ditt, og dermed også sjekke vilkårene hos de forskjellige bankene på deres representative hjemmesider.
Hvor mye kan jeg maksimalt låne?
Det kommer ann på vilkårene til banken. Det høyeste beløpet som blir formidlet gjennom Tjenestetorget er 500 000 kroner.
Hvor gammel må jeg være?
Norsk lov sier at du må være over 18 år før du kan søke om lån.
Må jeg sende inn flere søknader for å få flere tilbud fra banker?
Nei. Hos Tjenestetorget sender du inn én eneste søknad. Deretter blir denne søknaden formidlet til flere banker, men denne operasjonen blir gjort av Tjenestetorget og du kan bare vente på å få tilbud. Når du får flere tilbud så er du ikke bundet til noen avtale før du har signert med bankID.

Kort informasjon

Lånebeløp5 000 - 500 000 kr
Nedbetalingstid1 - 15 år
Effektiv rente7.66% - 27.32%
Antall långivere8
BetalingsanmerkningerIkke akseptert
Utbetaling samme dagNei
BankIDJa

Kontaktdetaljer

Mandag09:00 - 17:00
Tirsdag09:00 - 17:00
Onsdag09:00 - 17:00
Torsdag09:00 - 17:00
Fredag09:00 - 17:00
LørdagStengt.
SøndagStengt.
E-posthenvendelse@tjenestetorget.no
Telefonnummer66 77 01 00
Siden ble sist oppdatert: 2021-05-27 12:29:01 av Erik Elmqvist